Posebna ponuda
 
Izaberite medij
 
Podelite
 
Moja korpa
0 stavki
 
Preporučujemo
 

Privatnost

Ova politika privatnosti reguliše način na koji “Triumvirate CD shop” prikuplja, koristi, održava i objavljuje informacije prikupljene od korisnika sajta www.triumviratemusic.com

Politika privatnosti se odnosi na sajt  i sve proizvode i usluge koje nudi “Triumvirate CD shop”.

 

Lični identifikacioni podaci

 

    Mi možemo bez ograničenja na različite načine prikupljati lične podatke za identifikaciju korisnika, onda kada korisnici posete naš sajt, registruju se na sajtu, postave nalog, popune formular, a u vezi sa drugim aktivnostima, uslugama ili resursima dostupnim na našem sajtu. Od korisnika mogu biti zatraženi sledeći podaci: ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja, broj telefona. Korisnici mogu našu stranicu posećivati i anonimno. Mi ćemo od korisnika prikupljati lične podatke za identifikaciju samo ako su nam iste dobrovoljno dostavili. Korisnici mogu odbiti da pruže lične podatke za identifikaciju, ali će im to onemogućiti odredjene aktivnosti na sajtu.

 

Nelični identifikacioni podaci

 

    Mi možemo prikupljati podatke o korisnicima (bez identifikacije) kad god komuniciraju sa našeg sajta. Nelične identifikacione informacije mogu da obuhvataju ime pretraživača, tip računara i tehničke informacije o sredstvima za priključenje na naš sajt, kao što su informacije o operativnom sistemu, internet provajderu i druge slične informacije.

 

Web browser cookies - “kolačići”

 

    Naš sajt može koristiti kolačiće u svrhu boljeg korišćenja za korisnike. Browser korisnika postavlja kolačiće na hard disk radi informacija i evidencije. Korisnik može da podesi svoj web browser tako da odbija kolačiće. U tom slučaju, moguće je da neki delovi sajta neće pravilno funkcionisati.

 

Kako koristimo prikupljene informacije

 

    “Triumvirate CD shop” može prikupljati i koristiti  lične informacije korisnika za sledeće svrhe:

 

      povratne informacije koje nam dajete koristićemo za poboljšanje sajta, proizvoda i usluga

      za obradu uplate – informacije o korisniku date prilikom naručivanja koriste se isključivo radi pružanja naše usluge. Ne delimo informacije sa drugim stranama, osim u meri koja je neophodna za pružanje usluge.

      za pokretanje promocija, takmičenja, anketa ili drugih sličnih akcija – za korisnike koji su pristali da primaju informacije o temama za koje smatramo da će biti u njihovom interesu

      za slanje periodičnih e-mail poruka – ako korisnik odluči da bude u našoj mail-listi mi ćemo koristiti e-mail adresu korisnika za slanje informacija i poruka koje mogu da uključuju vesti o “Triumvirate CD shop”, ispravke u vezi proizvoda ili informacije o uslugama, posebnim ponudama i sl. Ako korisnik u nekom trenutku želi prestane da prima naše e-mail poruke, može se odjaviti tako što će nas kontaktirati preko našeg sajta.

 

Kako štitimo informacije

 

     Mi imamo odgovarajući sistem za prikupljanje skladištenje i obradu  podataka, kao i sigurnosne mere za za zaštitu od neovlašćenog pristupa, promene, objavljivanja ili uništavanja ličnih  informacija, korisničkog imena, lozinke, transakcija i podataka koji se nalaze na našem sajtu.

    Osetljiva i privatna razmena podataka izmedju sajta i korisnika obavlja se preko SSL obezbedjenog komunikacionog kanala, kriptovana je zaštićena digitalnim potpisima. Naš sajt je u skladu sa PKI standardom, u cilju stvaranja što sigurnijeg ambijenta za moguće korisnike.

 

Deljenje ličnih podataka

 

Mi ne prodajemo, ne ustupamo i ne iznajmljujemo lične podatke naših korisnika drugim stranama. Sa našim pouzdanim poslovnim partnerima i oglašivačima možemo deliti prikupljene demografske podatke, koji nisu generički povezani sa bilo kakvim ličnim informacijama u vezi identifikacije posetioca i korisnika

 

Sajtovi trećih lica

 

 

    Na našem sajtu korisnici mogu naći reklame i druge sadržaje koji su povezani na sajtovima naših partnera, dobavljača, oglašivača, sponzora, izdavača i ostalih trećih lica. Mi ne kontrolišemo sadržaje na sajtovima ovih trećih lica, kao ni za sadržaje na linkovima koji se nalaze na njihovim sajtovima, i ne odgovaramo za njihov rad. Takodje, sajtovi trećih lica mogu sadržati naše reklame ili naš link - mi ne kontrolišemo njihove sadržaje. Ti sajtovi ili usluge, uključujući i njihove sadržaje i linkove, mogu se stalno menjati, te lokacije i usluge imaju sopstvene politike privatnosti i politike servisa za korisnike ili potrošače.

Pregledavanje i interakcija na bilo kom drugom sajtu, uključujući i sajtove koji imaju vezu sa našeg sajta, podleže politici privatnosti i uslovima korišćenja tih sajtova.

 

Oglašavanje

 

    Oglasi koji se pojavljuju na našem sajtu mogu biti dostavljeni korisnicima od oglašavanog partnera, koji može postaviti kolačiće. Ovi kolačići omogućavaju da vaš računar prepozna oglas i može tražiti da popunite nelične podatke za identifikaciju o vama ili drugim osobama koje koriste vas racunar. Ova informacija omogućava da oglašivači dostave ciljane reklame za koje veruju da će biti u vašem interesu. Ova politika privatnosti ne pokriva upotrebu kolačića od strane bilo kog oglašivača

 
 

Izmena ove politike privatnosti

 

    “Triumvirate CD shop” ima diskreciono pravo da ažurira ovu politiku privatnosti u bilo kom trenutku. U tom slučaju, revidiraćemo ažurirani datum na dnu ove stranice. Savetujemo korisnicima da često proveravaju ovu stranicu, tako da budu informisani i štite lične podatke koje prikupljamo. Korisnik se slaže i prihvata da je njegova odgovornost da povremeno preispita ovu politiku privatnosti i postane svestan mogućih modifikacija.

 

Vaše prihvatanje ovih uslova

 

    Korišćenjem ovog sajta, prihvatate i saglasni ste sa ovom politikom. Ako se ne slažete sa ovom politikom, molimo da ne koristite naš sajt. Vaša kontinuirana upotreba sajta nakon objavljivanja promena u politici privatnosti smatraće se Vašim prihvatanjem tih promena.

 

Kontaktirajte nas

 

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti, načinom rada sajta ili kontaktima sa ovog sajta, kontaktirajte nas na:

 

Triumvirate CD Shop
http://www.triumviratemusic.com

11000 Beograd, Srbija
011/344 55 20  063/437-941
triumviratecdshop@gmail.com

Ovaj dokument je poslednji put ažuriran 29.01.2013